Om prosjektet

Vi har den glede av å presentere 43 lagerseksjoner på Thomasbakken, fordelt på to bygninger. Bygg A har 19 seksjoner og bygg B 24 seksjoner. I første byggetrinn selges bygg A.

Bygget vil være isolert, og det vil være mulig å bestille oppvarming som tilvalg i salgsprosessen. Uten varme inni seksjonene vil det kunne oppstå kondens ved lave temperaturer. Alle vegger består av isolerte sandwichelementer, og den nederste delen av ytterveggen er isolerte betongbrystninger. Taket er av selvbærende stålplater som er isolerte, membran av takfolie og utvendige tak nedløp.

Isolerte betonggulv har en u-verdi på 0,7. Gulvet er 120 mm tykt armert betonggulv som er ferdig støvbundet og portåpningen vil ha kantforsterkning i stål.

Det leveres isolerte elektrisk leddheisporter (BXH 4 m X 4,3 m) med integrerte dør og vinduer, med GSM styring til alle portene samt egen fjernkontroll. 

El-Installasjonen har en grunnpakke med ett takarmatur 68W led Ip23 styrt av bryter, to doble stikk, og tilkopling av port.

El-fordelingen (undersentralen) som er i hver enhet er bestykket med 1 Aut.16A/4p og 1 Aut.16A/2p med reserve plass til 2- 4 kurser ekstra. Her vil det være mulig å bestille flere stikk, eller lys som tilvalg i salgsprosessen. Dette blir tegnet som et eget abonnement fra kraftleverandør. Trekkerør til fiber leveres også til hver seksjon. Hver enhet har også en egen detektor som består av både røyk, varmemelder og sirene, som er seriekoplet brannvarsleranlegg, som har direkte alarmoverføring til nød-sentral for brann (110-sentralen).  Det leveres i tillegg ett eget brannslukningsapparat til hver seksjon.

Det leveres også ferdig røropplegg til toalett og vann til hver enhet. Stoppekranen er i teknisk rom.  Eventuell vanntilkobling, sanitærutstyr og vannmålere er tilvalg som kan bestilles i salgsprosessen.

Utvendig leveres det fasadebelysning og tomten er opparbeidet med asfaltert parkering (5 m ut fra bygningen) foran hver seksjon.

default
Skroll til toppen