Nyheter

I gang med grunnarbeidet til lagerhallene

Kenneth Strifeldt og Tecto Entreprenør skal sette opp 43 lagerseksjoner på Altahøyden gjennom Mitt Lager AS. Nå er Kåre K. Kristensen i gang med grunnarbeidet.

Med en tomt på 13,5 mål, hvor det aller meste skal opparbeides, blir det en travel vinter for maskinentreprenøren. Men det er de godt fornøyde med. – Vi blir nok å være i arbeid her hele vinteren. Akkurat nå er jeg alene, men fremover blir vi å ha opp mot fem mann, og etter desember blir vi nok å være nærmere åtte, sier daglig leder i Kåre K. Kristensen AS, Geir Isak Hætta.

– Det er vel høvelig med et så stort prosjekt på hjemmebane nå?
– Det var som bestilt. Nå har vi berget vinteren og det er veldig bra, svarer han fornøyd.

Et godt samarbeid og fantastisk salgstart

Det å gjøre grunnarbeid for lagerhaller er ikke ukjente saker for bedriften. De utførte nemlig grunnarbeidet for de eksisterende lagerhallene lengere bort på området. – Vi er godt kjent med området og denne type jobb, sier Hætta fornøyd.

Også den gang var det Tecto Entreprenør som gjorde byggejobben. Daglig leder i Tecto Entreprenør og Mitt Lager AS, Kenneth Strifeldt, er godt fornøyd med samarbeidet med maskinentreprenøren .– Vi har et veldig bra samarbeid, og det har vi hatt i mange år, sier Strifeldt før Hætta nikker enig.

8. august var det salgsstart på lagerhallene, og Strifeldt forteller om en fantastisk start.  – Salget er godt i gang og vi har snart solgt ut det ene bygget. Vi har 13-14 salg, og vi venter avklaring på tre salg til, sier han.

– Blir dere å bli ferdig med oppdraget i tide?
 – Det er vi nødt å klare, nikker Hætta før Strifeldt overtar; – Vi blir nok ferdig i god tid. Det skal være gode bygg som er gjort ordentlig, avslutter Strifeldt.

(Av: Krister Sandaker Tårn / Kronstadposten. Gjengitt med tillatelse fra Kronstadposten)

Skroll til toppen